Cercar

Inici

L'Ajuntament organitza una gimcana familiar per a les Festes de la Mare de Déu de la Salut

14 d'agost de 2014

FOTO GINCANA FAMILIAR

L'objectiu és promoure la participació a la celebració i conèixer el patrimoni de la nostra ciutat d'una manera lúdica

Palma, 14 d'agost de 2014. L'Ajuntament de Palma, a través de l'Àrea de Participació Ciutadana, organitzarà una gimcana familiar el proper diumenge 7 de setembre. Esperanza Crespí, tinenta de batlia de Comerç, Treball, Joventut i Participació, ha presentat avui aquesta activitat, que s'emmarca en el programa de les Festes de la Mare de Déu de la Salut que se celebraran entre el 5 i el 14 de setembre. "La gimcana és un joc per a tota la família que tindrà lloc a la ciutat alta amb la intenció de conèixer el patrimoni de la nostra ciutat d'una manera lúdica", ha afirmat Crespí, que hi ha afegit que "enguany celebram per primera vegada aquesta activitat amb el desig que tingui continuïtat i una bona acollida entre els palmesans". La gimcana consistirà en diferents proves d'habilitat i preguntes culturals que es podran resoldre simplement amb l'observació de l'espai.

Crespí ha destacat que la intenció de Cort és que "aquesta sigui una activitat accessible per a tothom, per a la qual cosa s'ha creat un premi especial per als grups amb persones amb discapacitat". La tinenta de batlia ha explicat que "la participació és gratuïta i per a la realització de la prova comptam amb el suport de diferents col·laboradors. Volem agrair des d'aquí molt especialment la col·laboració de la Fundació la Caixa i de tots els patrocinadors que atorguen els premis".

PREMIS

- 1r premi: 1 viatge a Menorca (2 nits) per als membres de l'equip, cortesia de Balearia i S'Algar Hotels.

- 2n premi: 2 nits d'hotel per als membres de l'equip, cortesia d'Iberostar Hotels&Resorts. - 3r premi: 5 targetes regal de 40 € de compra, cortesia d'El Corte Inglés.

*Premi especial al grup amb persones amb discapacitat: 1 sopar per als membres de l'equip, cortesia de Hard Rock Cafe Mallorca.

*Premi especial al grup més original: 1 entrada per a cada membre de l'equip, cortesia de Palma Aquarium.

NORMES

Els equips hauran d'estar formats per un mínim de 3 i un màxim de 5 persones. Pot participar qualsevol persona major de 6 anys, sempre que hi hagi una persona major d'edat al grup. Els menors d'aquesta edat podran anar amb l'equip, però no comptabilitzaran a  l'efecte del nombre de participants.

Per a participar a la gimcana és necessària la inscripció prèvia, que es pot realitzar del 18 d'agost al 4 de setembre a les oficines del Servei de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma (plaça de Santa Eulàlia, 9, 3r pis) o per correu electrònic (participaciociutadana@palma.es).

Una vegada inscrits, els equips hauran de recollir els seus dorsals el mateix dia de la gimcana a partir de les 9 hores a Ses Voltes, on es donarà la sortida a les 10 del matí.

Els participants tindran un màxim de 3 hores per a la realització de la gimcana. L'entrega de premis es durà a terme també a Ses Voltes, un cop finalitzada la gimcana i realitzat el recompte de les puntuacions.

Les bases, els fulls d'inscripció i tota la documentació es poden consultar al web de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, accedint directament a participacio.palma.es

Data darrera modificació: 8 de setembre de 2014

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010