Cercar

Inici

Avui s'obre el termini per a presentar obres per al concurs de cartells "Antoni Socias Cladera"

22 de novembre de 2021

cartell cavalcada

Palma, 22 de novembre de 2021.- L'Ajuntament de Palma, a través de l'Ārea de Participaciķ Ciutadana, ha convocat el concurs per a escollir el millor cartell publicitari de la Cavalcada dels Reis Mags 2022, "Antoni Socias Cladera". Amb l'objectiu de potenciar la creaciķ artística i la participaciķ ciutadana, el consistori cerca una imatge que doni difusiķ a aquest esdeveniment.

Hi pot participar qualsevol persona, grup, escola o entitat sense ānim de lucre presentant un māxim de dos cartells. Les obres han de ser originals i inčdites; també han de disposar de tots els permisos, en cas de fer servir imatges de persones, béns o logotips. La tčcnica és lliure, encara que s'ha d'adaptar als mitjans d'impressiķ. Per tant, no s'admetran tintes metalˇlitzades ni fluorescents; tampoc relleus o volums aferrats o enganxats. Les obres s'han de presentar sense signar i impreses en format DIN A3 vertical. Hi ha de figurar el text "CAVALCADA DELS REIS MAGS A PALMA 2022" amb distribuciķ lliure. L'Ajuntament podrā fer les modificacions que consideri oportunes damunt del cartell guanyador, ja que disposarā de tots els drets de reproducciķ i difusiķ, d'acord amb la Llei de propietat intelˇlectual, i el podrā fer servir també com a imatge del programa de les festes de Nadal 2021.

Les obres realitzades o escanejades en format digital s'han de presentar en un arxiu PDF o JPG a través del correu electrōnic regdinam@palma.cat en el termini de deu dies hābils comptats des de l'endemā de la seva publicaciķ a la pāgina web de l'Ajuntament. Excepcionalment, els dibuixos fets a mā es podran presentar presencialment de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h a les dependčncies de Participaciķ Ciutadana, plaįa de Santa Eulālia, 9, quart pis, fins al dia 7 de desembre.

El jurat encarregat de decidir el cartell guanyador estarā format per una representaciķ d'infants membres del Consell de la Infāncia i de l'Adolescčncia de Palma. L'elecciķ de l'obra guanyadora es farā per majoria simple.

El guanyador se'n durā un premi de 600 euros (dels quals s'haurā de retenir el 19% d'IRPF, de tal manera que el líquid restant serā de 510 euros) així com el guardķ "Antoni Socias Cladera".

Guardķ "Antoni Socias Cladera"

Antoni Socias Cladera va ser el director artístic de la Cavalcada dels Reis Mags de Palma entre els anys 2010 i 2018, un temps en quč va contribuir a la millora de la seva qualitat artística i participativa. L'any 2019 es va crear el guardķ "Antoni Socias Cladera" en la seva memōria, per a recončixer la seva feina i per a donar nom al concurs que se celebra per a escollir la imatge que representarā la Cavalcada dels Reis Mags de Palma.

Data darrera modificaciķ: 22 de novembre de 2021

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaįa de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971225900 - 630308226 ˇ Atenciķ telefōnica: 010