Cercar

Inici

Concurs del pastÝs Tianet de Sant SebastiÓ 2022

Cartell Tianet

El concurs "Tianet" de Sant SebastiÓ, tÚ com a finalitat disposar d'un pastÝs que pugui arribar a ser identificat com a propi de les festes del patrˇ de la ciutat.

L'objectiu Ús, a mÚs, que amb el temps, els ciutadans l'arribin a consumir de manera habitual, com ja succeeix a altres municipis, amb l'espinagada, els bunyols, les coques de Sant Joan, etc. El concurs va adrešat als artesans i professionals del forn i la pastisseria que elaborin els seus productes en un obrador de Palma.

El pastÝs, que es denominarÓ "Tianet", podrÓ ser dolš o salat i haurÓ de ser elaborat amb ingredients propis de la cuina mallorquina.

Mitjanšant el programa de festes de Sant SebastiÓ 2022 el consistori farÓ una convidada a la ciutadania proposant-los fer una ruta de degustaciˇ que recorri tots els forns o pastisseries inscrits al concurs. Els establiments, a banda dels seus productes habituals, vendran la seva proposta de "Tianet".

Els ciutadans podran votar desprÚs a travÚs de la plataforma tufaspalma triant entre dues de les propostes que mÚs els hagin agradat. El jurat farÓ una ruta de degustaciˇ i valorarÓ les diferents propostes. El pastÝs que obtengui una major puntuaciˇ passarÓ a tenir el tÝtol honorÝfic de "Tianet de Sant SebastiÓ".

La seva recepta es publicarÓ als programes de festes dels anys pr˛xims, juntament amb el nom del creador i el de l'establiment guanyador.

Per a poder participar-hi els establiments s'han d'inscriure al concurs abans del divendres 10 de desembre de 2021.

DescÓrrega d'arxius

Data darrera modificaciˇ: 21 d'octubre de 2021

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaša de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) TelŔfon: 971225900 - 630308226 Ě Atenciˇ telef˛nica: 010