Cercar

Inici

L'Ajuntament oferirÓ cursos i formaciˇ digital inclusiva i gratu´ta en diferents casals de barri

9 de setembre de 2021

Casal de Santy Jordi

Palma, 9 de setembre de 2021.- L'Ajuntament de Palma bonificarÓ fins al cent per cent els tallers de carÓcter social que es fan a determinats casals de barri durant el curs 2021-2022. La Junta de Govern aprovÓ ahir aquesta bonificaciˇ.

L'objectiu d'aquesta mesura Ús facilitar recursos a la poblaciˇ per tal de millorar la seva inclusiˇ dins el municipi i tambÚ la seva capacitat de relaciˇ entre els ve´nats. Aquest programa formatiu vol assolir la universalitat d'accÚs a recursos bÓsics per a la ciutadania i trenca amb les desigualtats socials i econ˛miques i oferir les mateixes oportunitats a tothom.

Es tracta d'activitats de diferent caire com sˇn cursos de castellÓ i catalÓ per a persones estrangeres, tallers per a millorar les eines de recerca de feina i de realitzaciˇ de trÓmits amb les administracions, i altres entorn de l'alfabetitzaciˇ digital. Aquestes activitats es realitzaran als casals on s'observi major interŔs o necessitat de la poblaciˇ.

Durant els passats cursos se'n varen dur a terme als casals de barri de Pere Garau i de Son Gotleu, i dins la nova programaciˇ es preveu que se'n puguin programar a altres casals.

Segons el regidor de l'└rea, Alberto Jarabo, "l'accÚs a les noves tecnologies Ús fonamental per a la inclusiˇ social i la integraciˇ laboral. Des de Participaciˇ es treballa en aquesta direcciˇ amb programes formatius i educatius gratu´ts adrešats a ciutadans i ciutadanes de totes les edats".

Bonificacions dels preus p˙blics per a les activitats dels casals de barri

Per tal de facilitar l'accÚs a les activitats dels casals, els menors de vint-i-cinc anys gaudiran d'un descompte del 10 per cent. Aix˛ suposa una novetat envers altres anys, en quŔ nomÚs podien gaudir de la bonificaciˇ a les seves quotes els titulars de Carnet Jove.

Pel que fa a les activitats familiars, nomÚs hauran d'abonar les quotes els infants, ja que els seus progenitors o tutors no han de pagar la quota de l'activitat.

Recordem que Palma disposa del segell que atorga Unicef com a ciutat amiga de la infÓncia des de 2018, per la qual cosa l'ampliaciˇ de bonificacions en les activitats municipals per als nins, nines i adolescents, i tambÚ per a les famÝlies, Ús una acciˇ mÚs d'entre totes les que du a terme l'Ajuntament, d'entre les previstes al Pla d'infÓncia i adolescŔncia de Palma.

TambÚ s'ha incl˛s la bonificaciˇ del 100% a persones beneficiÓries de l'IngrÚs MÝnim Vital. Per tant, les darreres modificacions fetes des d'aquella data han suposat sempre l'ampliaciˇ de les bonificacions inicials.

Data darrera modificaciˇ: 10 de setembre de 2021

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaša de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) TelŔfon: 971225900 - 630308226 Ě Atenciˇ telef˛nica: 010