Cercar

Inici

Els comeršos d'articles d'esport, juguetes i llibreries ja poden adherir-se a la campanya de bons socials posada en marxa per Participaciˇ Ciutadana

L'Ajuntament de Palma destinarÓ 210.000 euros a aquests bons, que tindran un valor de 40 euros i es lliuraran entre les famÝlies mÚs vulnerables de la ciutat que tenguin menors de catorze anys

Jarabo: "Feim una crida als comeršos a adherir-s'hi perquŔ aquesta Ús una iniciativa amb un doble vessant; donar suport al petit comerš de Palma i garantir que els infants de Serveis Socials tinguin almanco un regal per Nadal i Reis"

campanya bons pc

Palma, 31 d'agost de 2021.- Fins al pr˛xim 13 de setembre estÓ obert el termini de presentaciˇ de solĚlicituds de comeršos interessats a adherir-se a la campanya de bons socials 2021.

El regidor de Participaciˇ Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, juntament amb la directora general de l'└rea, ClÓudia Costa, han visitat durant aquestes setmanes diversos comeršos per a engrescar-los a participar en aquesta iniciativa. Jarabo ha fet una crida perquŔ els comeršos s'hi sumin. "El comerš de proximitat Ús clau en els entorns urbans per a la generaciˇ d'ocupaciˇ i desenvolupament local i, en aquests moments, sobreviu en unes condicions crÝtiques. Amb aquesta subvenciˇ es pretÚn augmentar el volum de vendes d'aquest tipus d'establiments i, a la vegada, volem garantir almanco un regal per a la campanya de Nadal i Reis entre infants usuaris dels Serveis Socials", ha explicat el regidor.

Fins al pr˛xim 13 de setembre estÓ obert el termini per a facilitar als establiments interessats a participar-hi inscriure's en aquesta iniciativa. Els establiments beneficiaris han de ser comeršos d'articles d'esport, juguetes i llibreries.

L'Ajuntament de Palma destinarÓ 210.000 euros a aquests bons que tenen un valor de 40 euros i que es podran bescanviar a les botigues d'esports, juguetes i llibres que s'hagin adherit a la iniciativa.

Data darrera modificaciˇ: 2 de setembre de 2021

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaša de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) TelŔfon: 971225900 - 630308226 Ě Atenciˇ telef˛nica: 010