Cercar

Inici -> Convocat˛ries

Convocat˛ria dels Premis Rosa Bueno 2020

Presentaciˇ de candidatures als Premis Rosa Bueno 2020

El dissabte 7 de marš es va publicar al BOIB la convocat˛ria dels Premis Rosa Bueno 2020, al compromÝs amb la participaciˇ ciutadana. El termini de presentaciˇ de propostes Ús de 21 dies naturals, a partir del segŘent al de la publicaciˇ.

AtŔs que l'esmentat termini ha quedat suspŔs des del dia 14 de marš pel RD 463/2020, de declaraciˇ d'estat d'alarma, aquest es reprendrÓ una vegada deixi d'estar vigent el reial decret.

L'Ajuntament de Palma, a travÚs de l'└rea de Participaciˇ Ciutadana, va recuperar l'any 2018 la convocat˛ria dels premis, amb l'objectiu de millorar la visibilitat de les entitats, els colĚlectius i les persones amb una destacada traject˛ria en matŔria de participaciˇ ciutadana, i tambÚ de contribuir a enfortir el teixit associatiu, el moviment ve´nal i les entitats ciutadanes que contribueixen a crear i reforšar la participaciˇ ciutadana de qualitat, organitzada i compromesa, amb una atenciˇ especial als joves, als sectors socials vulnerables, i amb la igualtat de gŔnere.

Els premis consten de dues categories:

  • Categoria A per a projectes de colĚlectius i associacions sense Ónim de lucre que desenvolupin la seva tasca a Palma; estÓ dotada amb quatre premis temÓtics:
    • a) Impuls a la participaciˇ ciutadana com a eina de transformaciˇ social
    • b) Impuls a la participaciˇ juvenil.
    • c) Impuls a la participaciˇ de sectors socials vulnerables o en risc d'exclusiˇ social.
    • d) Impuls a la igualtat de gŔnere des del teixit associatiu.

Els projectes guanyadors rebran 2.500 € i una placa acreditativa.

  • Categoria B a la traject˛ria personal en matŔria de participaciˇ ciutadana i reforš del teixit associatiu, desenvolupada en el marc de colĚlectius i entitats. La persona guanyadora d'aquesta categoria rebrÓ una placa acreditativa.

La figura de Rosa Bueno (Villapalacios 1945 - Palma 2009) forma part de la hist˛ria del moviment ve´nal i de les organitzacions ciutadanes sense Ónim de lucre de la ciutat de Palma. El seu compromÝs personal s'ha convertit en un referent inqŘestionable, perquŔ va potenciar la participaciˇ ciutadana als barris, a les organitzacions socials diverses, a grups d'activitats populars i a ˛rgans de participaciˇ institucionals.

Data darrera modificaciˇ: 23 de juny de 2020

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaša de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) TelŔfon: 971225900 - 630308226 Ě Atenciˇ telef˛nica: 010