Cercar

Inici -> Convocatòries

Procés participatiu de selecció de l'entitat ciutadana encarregada d'encendre els llums de Nadal 2019

L'Ajuntament de Palma vol aprofitar l'encesa dels llums de Nadal per a promoure els valors de solidaritat i cooperació entre tota la ciutadania, per la qual cosa cada any convida una entitat ciutadana a encendre els llums de Nadal de la Ciutat.

Enguany, l'encesa dels llums de Nadal serà el dijous, 28 de novembre, a les 19 h al passeig des Born, amb el fil conductor "Palma Ciutat del futur". Per aquesta raó, s'obre el següent procés participatiu.

Es convida a totes les entitats ciutadanes que hi estiguin interessades a enviar les seves dades i el motiu pel qual en fan la proposta, a l'adreça electrònica tufaspalma@palma.cat o a través del Registre General de Municipal.

La data límit per a rebre propostes és el 13 d'octubre. Un cop rebudes les propostes, l'Àrea de Participació Ciutadana realitzarà una votació del 21 al 27 d'octubre a través del portal tufaspalma.cat, amb les que compleixin els següents requisits:

· Estar inscrites al Registre municipal d'entitats ciutadanes.

· No tenir ànim de lucre, treballar en projectes o tenir relació amb la temàtica de l'encesa dels llums de Nadal 2019, és a dir, "Palma Ciutat del futur". Un futur que        entenem com a reconciliació entre persones, natura i tecnologia.

· No haver estat triades per a encendre els llums de Nadal en edicions anteriors.

Quedaran excloses d'aquesta proposta les entitats de caire polític, sindical, empresarial o comercial; les de culte o pròpies d'una confessió religiosa i les que promoguin accions en contra dels valors democràtics o dels drets humans.

Es designarà l'entitat més votada per part de la ciutadania.

Podeu descarregar la sol·licitud aquí

Data darrera modificació: 2 d'octubre de 2019

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010