Participaciˇ Ciutadana posa en marxa el Servei d'Assessorament a Entitats
serveis a la ciutadania

Palma, 10 de marš de 2022.- El regidor de Participaciˇ Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i la directora general de l'└rea de Participaciˇ Ciutadana, ClÓudia Costa, han presentat avui el Servei d'Assessorament a Entitats, que la seva └rea ha posat en marxa a tres casals de barri de Ciutat, aix˛ sˇn Santa Catalina, S'Escorxador i Son Gotleu.

Aquesta iniciativa neix amb l'objectiu d'informar i orientar les entitats ciutadanes de Palma, de tota classe, per tal de promoure i enfortir el teixit associatiu.

Segons ha explicat el regidor, "Ús important fer arribar els recursos i serveis de l'Ajuntament a l'Ómbit de l'associacionisme. Tenim en compte les peculiaritats i inquietuds de les entitats. Des de l'└rea apostam per l'enfortiment del teixit associatiu i oferim assessorament i acompanyament a toca classe d'entitats."

Aquest nou Servei, que atendrÓ en horari de matÝ i horabaixa als casals de Santa Catalina, S'Escorxador i Son Gotleu, oferirÓ suport especÝfic relacionat amb l'administraciˇ electr˛nica i, entre altres aspectes, permetrÓ a les entitats:

  • Rebre informaciˇ sobre quines passes cal fer per a la realitzaciˇ dels trÓmits i quines sˇn les administracions implicades en cadascuna.
  • Fer ˙s dels ordinadors d'autoconsulta per a poder realitzar els trÓmits directament als casals, comptant amb el suport del personal responsable del servei.
  • Descarregar o actualitzar el certificat electr˛nic i la firma electr˛nica.

Jarabo, ha assenyalat que "l'administraciˇ digital suposa dificultats a bona part de les entitats, que s'han d'adaptar a aquesta nova manera de relacionar-se amb les administracions p˙bliques". ╔s per aix˛, ha puntualitzat el regidor, que "pensam que s'ha d'incloure el suport municipal al servei que prestam a les entitats ve´nals per a afavorir aixÝ la cohesiˇ social i la dinamitzaciˇ dels barris."

Per a accedir a aquest servei cal solĚlicitar cita enviant un correu electr˛nic al casal de barri al qual es vulgui acudir. Una vegada rebuda la solĚlicitud, des del casal de barri es posaran en contacte amb l'entitat, per a acordar la cita.

Fecha publicaciˇ original:10 de marš de 2022

Data darrera modificaciˇ:11 de marš de 2022