L'Ajuntament substitueix la Revetla de Sant SebastiÓ per concerts culturals a espais tancats amb aforament controlat
concerts

Miguel Poveda, "La Maravillosa Orquesta del Alcohol" i Nathy Peluso conformen l'oferta musical per Sant SebastiÓ

Es farÓ tambÚ un cicle de concerts de Mem˛ria musical a l'hangar de l'antic Parc de Bombers.

El p˙blic pagarÓ una entrada simb˛lica de 5 euros que es destinaran a una organitzaciˇ benÚfica pels afectats per la crisi de la COVID

Palma, 23 de desembre de 2020- La Junta de Govern ha aprovat avui la contractaciˇ artÝstica per als concerts que es faran a Palma a les festes de Sant SebastiÓ en substituciˇ de la Revetla.

El primer concert serÓ a cÓrrec de l'artista Miguel Poveda amb l'espectacle anomenat "Ýntimo". Es farÓ el 17 de gener al Teatre Principal de Palma. A l'endemÓ, dia 18, tambÚ al Teatre Principal actuarÓ la M.O.D.A (La Maravillosa Orquesta del Alcohol), mentre que dia 22 actuarÓ l'artista Nathy Peluso a l'Audit˛rium de Palma.

AixÝ mateix la junta ha donat llum verda a la contractaciˇ de tres concerts del cicle "Mem˛ria Musical de Sant SebastiÓ" que es faran els dies 28, 29 i 30 de gener a l'hangar de l'antic Parc de Bombers del polÝgon de Son Castellˇ. Es tracta de concerts homenatge als anys 60, 80 i 90 que comptaran amb grups com Glissando Big Band, Papa Topo o Sexi Sadie.

L'aforament serÓ limitat, per tant els ciutadans que desitgin accedir-hi hauran de reservar prŔviament entrada a travÚs d'internet. Aquesta tendrÓ un cost simb˛lic de 5 euros IVA incl˛s per persona i concert. Els diners d'aquesta taquilla simb˛lica es destinaran a persones en situaciˇ de necessitat o risc d'exclusiˇ social a travÚs d'entitats ciutadanes sense Ónim de lucre que treballin per palĚliar els efectes de la crisi provocada per la pandŔmia de la COVID19.

Segons ha explicat el regidor de Participaciˇ Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, s'han cercat grups d'estils musicals diversos per arribar a un ventall molt ample de la poblaciˇ. L'objectiu del consistori Ús "oferir una oferta cultural que substitueixi a la Revetla complint en tot moment les restriccions sanitÓries vigent. Hem volgut mantenir el programa de festes de Sant SebastiÓ, per˛ adaptant-lo a la situaciˇ sanitÓria actual"

Els concerts tenen enguany un cost pr˛xim als 153.000 euros, aix˛ Ús gairebÚ un 40 per cent menys que l'any passat.

Fecha publicaciˇ original:23 de desembre de 2020

Data darrera modificaciˇ:23 de desembre de 2020