L'Ajuntament obre les inscripcions per als casals de barri nomÚs en format en lÝnia
Casals 21

Palma, 21 de desembre de 2020- L'Ajuntament de Palma obre avui el termini per a formalitzar les inscripcions de les diferents activitats que es faran el pr˛xim trimestre als casals de barri de gestiˇ municipal. Sˇn els de Santa Catalina, el Jonquet, Son Espanyolet, Sant AgustÝ, S'Escorxador, Son Cotoner, Pere Garau, Son Gotleu i Son Espanyol..

A causa de la situaciˇ d'alerta sanitÓria en quŔ ens trobam per mor de la pandŔmia del covid-19 i fins que no millori la situaciˇ, les activitats que s'oferiran seran totes en format en lÝnia. Aquesta decisiˇ de suspendre temporalment les activitats presencials pretÚn protegir les persones usuÓries minvant la seva possible exposiciˇ al virus.

En funciˇ de l'evoluciˇ del covid-19 no es descarta comenšar a incorporar activitats presencials sempre que la situaciˇ d'emergŔncia sanitÓria ho permeti.

En total s'hi ofereixen 28 tallers temÓtics. Entre les novetats destaquen tallers nous com ganxet, Bollywood o l'hort ecol˛gic. Es mantÚ l'oferta d'idiomes amb un ample ventall (alemanya, francŔs, anglŔs, italiÓ i catalÓ), esports (zumba, ioga, estiraments, s˛l pelviÓ i Pilates), m˙sica (trompeta i ukelele), cuina (cuina vegetariana i real fooding) o tall i confecciˇ.

Des d'avui i fins al pr˛xim 31 de desembre les persones que es vulguin inscriure ho poden fer a travÚs de la plataforma en lÝnia destinada a aquesta finalitat (https://civic.enginydigital.cat/palma/). Les inscripcions es faran sempre per Internet, encara que per a les persones que tinguin dificultats per a accedir-hi es facilitarÓ aquesta gestiˇ presencialment als casals de barri, mitjanšant el seu personal.

Fecha publicaciˇ original:21 de desembre de 2020


Descàrrega d'arxius

Documents

Data darrera modificaciˇ:21 de desembre de 2020